Jeugdopleiding publiceert donderdag voorlopige teamindelingen 2023/2024

  • Opleiding

De jeugdopleiding publiceert donderdagavond de voorlopige teamindelingen voor seizoen 2023/2024. Coördinatoren en medewerkers voetbaltechnische zaken zijn momenteel druk om de laatste hand te leggen aan deze grote klus.

Met een volgsysteem, gesprekken met trainers, analyseren van trainingen en wedstrijden en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken houdt de jeugdopleiding het hele seizoen door de groei van alle spelers in de gaten. Aan het eind van een seizoen wordt vervolgens alle data geanalyseerd en wordt met verschillende personen gesproken over de indelingen voor het nieuwe seizoen.

Controleren en verwerken

Een grote klus, waar betrokken personen momenteel de laatste hand aan leggen zodat er een goede indeling gemaakt kan worden voor het nieuwe seizoen. De voorlopige indelingen staan nu op papier en worden nog eenmalig gecontroleerd en verwerkt. Donderdagavond komen de voorlopige indelingen vervolgens online op onze kanalen.

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer