Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in hoofdmacht na invalbeurt tegen Groene Ster

  • Het eerste

Ali Auchi heeft afgelopen zaterdag zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van trainer Gery Vink. De speler uit het hoogste opleidingselftal O23 viel in de wedstrijd tegen Groene Ster tien minuten voor tijd in. 

Het is voor de Rhenenaar een beloning voor zijn inzet in de afgelopen maanden, toen hij door de trainer bij het eerste elftal was gevraagd en daar een keer per week meetrainde gecombineerd met zijn trainingen bij de O23 op de andere avonden. Zijn kwaliteiten en werklust vielen op en dat leverde hem in de return tegen Groene Ster zijn eerste speelminuten op in een officiële wedstrijd van het eerste elftal. In de heenwedstrijd van de play-offs zat Ali Auchi al voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer