Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in wedstrijdselectie vlaggenschip

  • Het eerste

Ali Auchi heeft woensdagavond zijn debuut gemaakt in de wedstrijdselectie van het eerste elftal. De 19-jarige speler uit opleidingselftal O23 werd door trainer Gery Vink meegenomen naar Heerlerheide in de play-offs.

De verkiezing in de wedstrijdselectie was voor Auchi een beloning van zijn inzet en kwaliteit. De Rhenenaar traint al langere tijd op maandagen mee in het eerste elftal, nadat hij eerder in de O23 een onderscheidende indruk had gemaakt op de technische staf van de hoofdmacht. Woensdag reisde hij vervolgens mee naar Heerlerheide, waar hij in de heenwedstrijd tegen Groene Ster onderdeel uitmaakte van de wedstrijdselectie.

Nauwere samenwerking vanuit de opleiding

Het kwam voor Ali Auchi niet tot speelminuten in die wedstrijd, maar bevestigde wel de positieve ontwikkeling waarin hij zich bevindt met het oog op het nieuwe seizoen. Met een vernieuwde opzet van de structuur binnen de opleiding wil G.V.V.V. in samenspraak met hoofdtrainer Gery Vink de komende seizoenen verder investeren in nadrukkelijke samenwerking tussen opleidingsteams en het eerste elftal.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer