JO10-1 wint prestigieuze ‘Marco van Ginkel-toernooi’ bij Valleivogels

  • Opleiding

Het zou je haast ontgaan, maar naast alle wedstrijden van ons eerste elftal in de play-offs, wordt er nog meer gevoetbald binnen onze vereniging. Vooral de jeugd speelt menig toernooi.
Zo ook de JO-10, die nam deel aan een toernooi in Scherpenzeel en zelfs won!

Afgelopen zaterdag deed de JO 10-1 mee aan de 6e editie van het Marco van Ginkel toernooi.  We begonnen de dag met vijf poulewedstrijden, welke we allemaal wisten te winnen.

Poulewedstrijden

De eerste wedstrijd was tegen Valleivogels die we met 2 tegen 1 wonnen om daarna achtereen volgens te winnen van: De Merinos 3 tegen 1 gewonnen, FC Driebergen 3 tegen 0 gewonnen, Robur et Velocitas 1 tegen 0 gewonnen en als laatste poulewedstrijd tegen FC de Bilt 2 tegen 0 gewonnen. Dit resulteerde in een eerste plek in de poule. We moesten vervolgens tegen de nummer 1 uit de andere poule en dat was uitgerekend tegen DOVO.  De finale G.V.V.V. – DOVO als laatste wedstrijd van het seizoen en ook nog eens een echte finale op een prestigieus toernooi.

Glorieuze finale

De finale met een ChampionsLeague waardige opkomst waar alle namen van de spelers werden opgenoemd door de luidspeakers. Dit werd natuurlijk een echte spannende finale waar we heel goed speelden. Na een 1 tegen 0 voorspong door een mooie kopbal van Sem uit een hoekschop werd het gelijk gemaakt door DOVO. Uiteindelijk door een fantastisch afstandsschot van Luuk die nog werd aangeraakt door een DOVO speler kwamen we weer op voorsprong. Deze voorsprong gaven we niet meer uit handen.

Team bestaande uit: Keeper Noah, veldspelers Luuk, Jille, Sem, Roan, Melle, Imraan, Amin en Thomas. Het team werd fantastisch aangemoedigd door fanatieke ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Super goed gedaan mannen!

Zie ook volgende video van het begin van de finale tussen DOVO en G.V.V.V.:  

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer