JO16-1 deelt de punten met DEV Doorn na krachtmeting in laatste duel

  • Opleiding

In de laatste wedstrijd van het seizoen moest G.V.V.V. voor de derde maal de strijd aan gaan met DEV Doorn. Net als de vorige twee wedstrijden (4-2 winst en 1-1 gelijkspel) deden de twee ploegen niet voor elkaar onder. Bijna ging G.V.V.V. er met de winst vandoor maar een doelpunt in de toegevoegde tijd zorgde voor een terechte uitslag, 1-1.

Geen doelpunten in boeiende eerste helft

G.V.V.V. begon goed aan de wedstrijd en werd ook direct gevaarlijk. Na een pass van Nathan op Ahmad volgde een overtreding van DEV Doorn. Thijmen slingerde de bal voor het doel maar het lukte Sjoerd en Lewon niet de bal tussen binnen te werken. Hierna was het de beurt aan DEV Doorn. Na een lange aanval volgde een schot op doel wat door Maarten makkelijk kon worden gepakt. Hierna was het weer G.V.V.V. wat de aanval zocht. Na een goede actie aan de linkerkant van het veld door Lewon verdiende G.V.V.V. een corner. Uit deze corner volgde een kans voor Milan maar hij schoot de bal naast het doel. In de omschakeling kwam DEV Doorn er razendsnel uit maar Hugo, die zijn laatste wedstrijd speelde, voorkwam met een ijzersterke sprint dat DEV Doorn op voorsprong kon komen. Via Rowen en Marc trok G.V.V.V. vervolgens weer ten aanval en verdiende het weer corner. Uit de corner van Lewon kwam de bal voor de voeten van Lucas die de bal wat te gehaast naast schoot. Het spel golfde op en neer en na een goede aanval van DEV Doorn kon Nathan goed ingrijpen. Dit ging wel te koste van een corner maar die werd goed verdedigd door G.V.V.V. en via Marc en Lewon was het Thijmen die bijna in scoringspositie kwam maar nu was het DEV Doorn wat goed verdedigde. Kort hierna had G.V.V.V. op voorsprong moeten komen. Na een goede voorzet van Thijmen vanaf de linkerkant van het veld kreeg Ahmad op enkele meters voor het doel de bal voor zijn voeten. Helaas voor G.V.V.V. belandde zijn inzet op de paal en bleef het dus 0-0. Na een verre uittrap van Maarten kreeg G.V.V.V. een volgende kans maar Lewon schoot de bal wild naast. Ook DEV Doorn bleef kansen krijgen. Maarten was op tijd uit zijn doel om de 0-1 te voorkomen en in de rebound werd de bal naast geschoten. Kort hierna kreeg DEV Doorn weer een grote kans na balverlies op het middenveld van G.V.V.V. Weer kon Maarten redding brengen. Uit de corner die volgde werd de bal vervolgens maar net naast het doel gekopt. Na een volgende verre uittrap van Maarten kwam de bal bij Lewon aan de linkerkant van het veld maar de voorzet die volgde ging net aan Milan voorbij. De bal belandde vervolgens voor de voeten Hugo die van grote afstand het doel onder vuur nam. De keeper van DEV Doorn wist de bal met grote moeite uit het doel te houden waardoor de rust aanbrak met een 0-0 tussenstand.

Alarmfase 1 voor het doel van Maarten. Gelukkig wordt de bal naast gekopt.

Duel blijft in evenwicht

Ook in de tweede helft zochten beide ploegen de aanval. G.V.V.V. werd het eerst gevaarlijk maar een schot van Dylan ging net naast het doel. Uit een corner werd DEV Doorn gevaarlijk maar gelukkig voor alle blauwen werd de bal naast gekopt. Via Olanchio kwam G.V.V.V. weer in de buurt van het doel van DEV Doorn maar meer dan een corner leverde dit niet op. Aan de andere kant van het veld wel een grote kans. Een speler van DEV Doorn kon van dichtbij inschieten maar Maarten wist nog net een hand tegen de bal te krijgen. DEV Doorn beleefde nu een sterkere fase en Maarten kon de bal na een corner maar net over het doel tikken. Uiteindelijk kwam G.V.V.V. weer onder de druk van de tegenstander uit en via Ahmad en Dylan werd het gevaarlijk. Via een verdediger leverde dit andermaal een corner op. Olanchio kon de bal uit de corner koppen maar ook nu ging de bal naast het doel. Hierna was het weer DEV Doorn wat er snel uit kwam en nu was het Sjoerd die goed ingreep. Via Dylan en Nathan kwam Ahmad in balbezit maar een verdediger kon de bal nog net tot corner verwerken. Rowen wist hierna een aanval van DEV Doorn onschadelijk te maken waarna G.V.V.V. via Nathan, Mustafa en Lucas kon uitverdedigen. Uit een corner van Lewon kon Dylan de bal op doel schieten. De keeper van DEV Doorn kon de bal nog net uit het doel boksen. Niet veel later viel dan eindelijk het eerste doelpunt te noteren. Uit een ingooi van Rowen kwam de bal bij Hugo die de bal perfect voor het doel gaf. Lewon stond op de juiste plek en rondde keurig af (1-0). Diezelfde Lewon leek het duel in het voordeel van G.V.V.V. te beslissen maar de keeper kon de bal nog net uit de hoek tikken. In de toegevoegde tijd leek G.V.V.V. een corner van DEV Doorn goed weg te werken maar de bal belandde toch bij een speler van DEV Doorn. Deze leverde een goede voorzet af die vervolgens goed werd binnen gekopt (1-1). Scheidsrechter Schoonderbeek liet nog enkele minuten verder spelen en G.V.V.V. probeerde nog de 2-1 te scoren maar dat lukte niet meer waardoor deze wedstrijd eindigde in 1-1


G.V.V.V.  JO16-1 – DEV Doorn JO16-2 1 – 1      (0 – 0)

Scoreverloop: 74. 1-0 Lewon Stepanyan; 80+1. 1-1 DEV Doorn

Opstelling G.V.V.V. JO16-1: Maarten van Schaik (k), Hugo van Leeuwen, Nathan Lema, Sjoerd van de Lagemaat©, Lucas van der Salm, Rowen Nap, Marc van Hardeveld, Thijmen Meijer, Ahmad Daadoue, Milan van de Weerd en Lewon Stepanyan

Wissels: Olanchio Masalandua, Mustafa Myrkhan en Dylan Dirksen

Tekst en fotografie: Jos van Schaik

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer