Panhuis stroomt vol voor return tegen Hercules, haal jouw kaarten nu

  • Het eerste

Er staat zaterdag een heerlijke pot voetbal op het programma. De blauwhemden moeten thuis de 1-0 achterstand tegen USV Hercules goedmaken voor een plek in de finale. Wij rekenen op jouw steun. Dit moet je weten voor deze wedstrijd.

Ondanks het feit dat G.V.V.V. zaterdagavond nagenoeg de hele wedstrijd de bovenliggende partij was, ging het na afloop toch met een minimale nederlaag van het veld. Er is nog geen paniek, want zaterdag heeft de ploeg van trainer Gery Vink weer een hele wedstrijd om dat te corrigeren. Ook nog eens op eigen sportpark, dus het vertrouwen is groot. Kom jij dit met ons meebeleven?

Tickets online al verkrijgbaar

Geen zin om in die zon lange tijd voor de kassa te moeten wachten? Snappen we! Daarom kun je nu ook al online tickets verkrijgen voor deze wedstrijd. Hoef je niet aan te sluiten in de rij, maar loop je meteen door bij de hoofdingang. Je koopt eenvoudig online tickets voor deze wedstrijd en ontvangt deze direct in je mail. Uitprinten is niet nodig, wij scannen eenvoudig vanaf je mobiel.

Leden en donateurs van Vallei & Rijn en G.V.V.V. lopen op vertoon van hun geldige ledenpas uiteraard gratis door. Liever gewoon aan de kassa een kaartje kopen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

Bezoekersvak ingericht

Voor de supporters van USV Hercules richten wij aanstaande zaterdag een apart bezoekersvak in. Dit vak is voorzien van alle faciliteiten, maar er worden geen alcoholische dranken geschonken. Kaarten voor dit vak zijn alleen te koop via USV Hercules.

Sportpark opent al eerder

Het sportpark opent zaterdagmiddag al om 15.00 uur. Zo kun je eerst onder het genot van een drankje toeleven naar deze wedstrijd in de kantine en op ons terras. Vanaf dat moment zijn ook de kassa’s al geopend en is dus iedereen welkom.

Kom lopend of met de fiets

Door de live-uitzending op RTV Utrecht is een deel van de parkeerplaats afgezet voor regie-, en productiewagens. Hierdoor zijn minder parkeerplaatsen beschikbaar. De weersverwachtingen zijn uitstekend, dus kom lekker met de fiets of lopend als je in de buurt woont. Houd vanuit de richting Arnhem/Barneveld rekening met een afsluiting van de A12. Graag tot zaterdag!

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer