Knooppunt Maanderbroek weekend deels afgesloten door werkzaamheden

  • De club

Heijmans voert van vrijdag 16 juni 21.00 uur tot zondag 18 juni 08.00 uur werkzaamheden uit aan de A12 tussen Knooppunt Maanderbroek en afrit Veenendaal (23a). De snelweg is hierdoor volledig afgesloten. 

De afsluiting van de rijksweg heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van voetbalvereniging G.V.V.V. voor bezoekers uit de omgeving Ede/Arnhem. Ondanks dat grootschalig verkeerd wordt omgeleid via de A30 – A1 – A28 en de A50 – A15, zal het op regionale en lokale wegen ook een stuk drukker zijn dan normaal in het weekend. De A12 is richting Ede/Arnhem wel gewoon open.

Weersgevoelige werkzaamheden

Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze verschoven naar het weekend van week 25 (vrijdag 23 juni – zondag 25 juni).

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer