KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

  • Het eerste

De KNVB heeft BVV Barendrecht vier punten in mindering gegeven wegens het opzettelijke verlies in de wedstrijd tegen G.V.V.V. in de laatste speelronde van de derde divisie. Door die straf doet niet Barendrecht, maar SteDoCo mee in de play-offs om promotie.

Dat heeft de voetbalbond maandagavond bekendgemaakt. Door de uitspraak in deze tuchtzaak is er duidelijkheid gekomen voor de wedstrijden aan de andere kant van het schema in de play-offs, alsmede voor de finaledata. SteDoCo treedt woensdag 7 juni en zaterdag 10 juni aan tegen herkanser TEC Tiel. De winnaar van dat tweeluik neemt het volgende week woensdag en zaterdag op tegen VVSB, dat eerder DOVO uitschakelde.

Geen beroep aangetekend

De winnaar daarvan treedt op 21 en 24 juni aan in de finale tegen de winnaar van het tweeluik tussen Hercules en G.V.V.V. BVV Barendrecht heeft laten weten niet in beroep te gaan tegen de uitspraak van de KNVB, waardoor de nieuwe speeldata met pen in de agenda’s kunnen worden ingevuld.

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer