KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

  • Het eerste

De KNVB heeft BVV Barendrecht vier punten in mindering gegeven wegens het opzettelijke verlies in de wedstrijd tegen G.V.V.V. in de laatste speelronde van de derde divisie. Door die straf doet niet Barendrecht, maar SteDoCo mee in de play-offs om promotie.

Dat heeft de voetbalbond maandagavond bekendgemaakt. Door de uitspraak in deze tuchtzaak is er duidelijkheid gekomen voor de wedstrijden aan de andere kant van het schema in de play-offs, alsmede voor de finaledata. SteDoCo treedt woensdag 7 juni en zaterdag 10 juni aan tegen herkanser TEC Tiel. De winnaar van dat tweeluik neemt het volgende week woensdag en zaterdag op tegen VVSB, dat eerder DOVO uitschakelde.

Geen beroep aangetekend

De winnaar daarvan treedt op 21 en 24 juni aan in de finale tegen de winnaar van het tweeluik tussen Hercules en G.V.V.V. BVV Barendrecht heeft laten weten niet in beroep te gaan tegen de uitspraak van de KNVB, waardoor de nieuwe speeldata met pen in de agenda’s kunnen worden ingevuld.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer