Losse verkoop voor return tegen SteDoCo start dinsdagochtend

  • Het eerste

De losse verkoop voor de return in de finale van de play-offs tegen SteDoCo start dinsdagochtend. Vanaf dat moment kan iedere belangstellende online een kaart kopen voor de belangrijke wedstrijd, zaterdag op eigen veld om 14.30 uur. 

De hoofdmacht bereikte zaterdagavond de finale door zondagderdedivisionist USV Hercules met 3-0 te verslaan en daarmee een plek in de finale veilig te stellen. Deze week wacht de finale, waarin de ploeg van trainer Gery Vink SteDoCo treft. Woensdagavond wordt er eerst in Hoornaar gespeeld, waarna zaterdagmiddag om 14.30 uur de beslissing valt. Dit wil je echt niet missen, hou onze website dus in de gaten en scoor vanaf dinsdagochtend jouw kaarten. Op is echt op!

Leden hebben gratis toegang

Leden en donateurs van businessclub Vallei & Rijn en G.V.V.V. hebben zaterdag gewoon gratis toegang op vertoon van een geldige ledenpas, zij hoeven dus geen online kaart te kopen.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // G.V.V.V. ontvangt recordkampioen gelijke spelen vv Noordwijk

Het eerste | 17 april 2024
Lees meer

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer