Losse verkoop voor return tegen SteDoCo start dinsdagochtend

  • Het eerste

De losse verkoop voor de return in de finale van de play-offs tegen SteDoCo start dinsdagochtend. Vanaf dat moment kan iedere belangstellende online een kaart kopen voor de belangrijke wedstrijd, zaterdag op eigen veld om 14.30 uur. 

De hoofdmacht bereikte zaterdagavond de finale door zondagderdedivisionist USV Hercules met 3-0 te verslaan en daarmee een plek in de finale veilig te stellen. Deze week wacht de finale, waarin de ploeg van trainer Gery Vink SteDoCo treft. Woensdagavond wordt er eerst in Hoornaar gespeeld, waarna zaterdagmiddag om 14.30 uur de beslissing valt. Dit wil je echt niet missen, hou onze website dus in de gaten en scoor vanaf dinsdagochtend jouw kaarten. Op is echt op!

Leden hebben gratis toegang

Leden en donateurs van businessclub Vallei & Rijn en G.V.V.V. hebben zaterdag gewoon gratis toegang op vertoon van een geldige ledenpas, zij hoeven dus geen online kaart te kopen.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer