Ook finale tegen SteDoCo zaterdag live te zien op RTV Utrecht

  • In de media

De return in de finale, aanstaande zaterdag op ons eigen sportpark Panhuis, wordt live uitgezonden op RTV Utrecht. Dat zijn de regionale omroep, producer NEP Netherlands en G.V.V.V. opnieuw overeengekomen. Het is de tweede week op rij dat deze partijen een wedstrijd rechtstreeks uitzenden. 

RTV Utrecht heeft maandag toegezegd de wedstrijd graag uit te zenden en dus staan alle seinen op groen, om net als afgelopen weekend ook de return in de finale rechtstreeks bij tienduizenden mensen in de woonkamer te brengen. De samenwerking tussen de omroep, producer en voetbalvereniging is dermate goed bevallen dat de partijen ook voor dit weekend de handen ineenslaan.

Landelijk bereik

Ook tijdens deze wedstrijd gebruikt NEP Netherlands de mogelijkheid om nieuwe medewerkers veel ervaring op te laten doen in het verslaan van voetbalwedstrijden. Met vele camera’s en tientallen medewerkers zetten zij zich ook zaterdag in om de wedstrijd zo professioneel mogelijk uit te zenden op RTV Utrecht. Ervaar je liever de spanning en sfeer van de finale aan den lijve? Kom dan ook naar het sportpark en haal nu online jouw tickets.

Geen beeldregistratie door derden

Het is zaterdag niet mogelijk voor andere partijen om beeldopnames van de wedstrijd te maken. Dit komt doordat de posities bezet zijn door NEP. Sfeerbeeld en interviews zijn wel gewoon op beeld te registeren.

Ander nieuws

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer

Gesteld doel binnen handbereik voor Maguire en ploeg: ‘Gaat om manier waarop’

In de media | 24 maart 2024
Lees meer