Opleiding zoekt naar voetbaldier voor functie voetbaltechnische zaken

  • Opleiding

G.V.V.V. is voor de jeugdopleiding op zoek naar een nieuw persoon voor de functie ‘Voetbaltechnische zaken onderbouw’. Help jij ons om het technisch beleid verder uit te voeren in de komende seizoenen? 

We zoeken een enthousiaste en gedreven medewerker Voetbaltechnische zaken onderbouw, die ons de komende jaren gaat helpen het opgestelde technisch beleid verder uit te voeren. Als medewerker Voetbaltechnische Zaken (VTZ) ben je in samenwerking met de hoofd jeugdopleiding (HJO) verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van alle jeugdtrainers.

Laat de jeugd plezier beleven

Een goede jeugdopleiding is belangrijk voor de vereniging en daarom wordt er elk seizoen veel aandacht gestoken in het vinden en begeleiden van juiste trainers. Haal jij hier voldoening uit om onze jeugdtrainers te coachen en te ontwikkelen en hen plezier te laten beleven aan de sport? Actief zijn in onze jeugdopleiding betekent hulp bieden bij alle vragen van trainers en hierbij gebruik maken van onze faciliteiten. Daarnaast stel je jaarlijks in samenspraak met de trainers de selectieteams samen. Dit doe je met de hoge betrokkenheid van onze Hoofd Opleidingen, VTZ Bovenbouw en onze jeugdcoördinatoren.

Iets voor jou?

Spreekt dit je aan? Neem dan direct contact met ons op en wellicht dan tot binnenkort! We zien je reactie graag tegemoet op hoofdjeugdopleiding@gvvv.nl of bel voor meer informatie 06-513 39 960.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer