Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

  • Het eerste

De eerste wedstrijden in de play-offs zijn woensdagavond gespeeld. Zes ploegen speelden daarin de heenwedstrijden voor promotie naar de Jack’s League. Zaterdag wacht vervolgens de return. Een terugblik op de eerste avond.

Hercules heeft woensdagavond IJsselmeervogels in rouw weten te dompelen. De zondag derdedivisionist uit Utrecht wist maar liefst zes keer het net te vinden tegen IJsselmeervogels en het moet zaterdag wel heel gek lopen wil Hercules niet in de halve finale komen. IJsselmeervogels speelde nacompetitie om lijfsbehoud op het hoogste amateurniveau te bewerkstelligen, maar stelt zelf dat het zaterdag alleen nog maar om de statistieken zal gaan.

Alles om voor te spelen

De rode buren op sportpark Panhuis beleefden een succesvolle aftrap van de nacompetitie. DOVO wist op eigen veld vroeg op voorsprong te komen tegen VVSB en gaf dat in de resterende 85 minuten niet meer weg: 1-0. Zaterdag wacht de return in Noordwijkerhout, waar meer op het spel staat dan zaterdag in Bunschoten-Spakenburg.

G.V.V.V. was de enige ploeg die woensdagavond op vreemde bodem wist te winnen. De ploeg van trainer Gery Vink beleefde een sterkte start, maar kreeg het in het tweede deel van de eerste helft lastig tegen de ploeg uit Heerlerheide. De tweede helft herpakte de Veenendaalse formatie zich en liep het maar uit naar 0-2. Zaterdag wacht de klus om dit in eigen huis af te maken en een ticket voor de halve finale veilig te stellen.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer