Play-offs: SteDoCo stoomt door naar halve finale, G.V.V.V. heeft extra huiswerk

  • Het eerste

De play-offs om promotie naar de tweede divisie zijn weer een stukje verder. SteDoCo is door naar de halve finale ten koste van T.E.C. Tiel. De ploeg uit de Betuwe degradeerde zaterdagmiddag definitief. G.V.V.V. heeft extra huiswerk voor de return tegen USV Hercules: het moet een 1-0 achterstand goedmaken. 

Na de riante 4-1 overwinning in de heenwedstrijd, wist SteDoCo ook zaterdagavond bij en tegen T.E.C. Tiel te winnen: 0-2. Daarmee is de tweededivisionist uit Tiel gedegradeerd naar de derde divisie en houdt de ploeg uit Hoornaar zicht op promotie naar de tweede divisie. De rood-zwarten profiteerden afgelopen week van de straf van BVV Barendrecht en moeten nu aantreden tegen VVSB. Die ploeg versloeg eerder DOVO al.

Voor G.V.V.V. waren de druiven zaterdag zuur. Nagenoeg de hele wedstrijd de betere, maar met lege handen na afloop van de heenwedstrijd in de halve finale. Extra werk aan de winkel voor de ploeg van trainer Gery Vink, dat volgende week nog een doelpunt extra moet maken om een ticket voor de finale te bemachtigen. Op voorhand een interessant duel, lekker op ons eigen sportpark Panhuis. Jij komt toch ook?

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer