RECAP // G.V.V.V. doet wat het moet doen op bezoek bij Groene Ster

• Het eerste

De hoofdmacht maakte woensdagavond geen fouten door de heenwedstrijd in de eerste ronde van de play-offs met 0-2 te winnen. De ploeg van trainer Gery Vink kan de klus zaterdag in eigen huis klaren.

Met een grote kans in de openingsfase suste de rest van de eerste helft voort, zonder dat er echt grote kansen te noteren vielen. G.V.V.V. trok de tweede helft naar zich toe en kwam vijf minuten na rust al op voorsprong, tien minuten later verdubbelde Byron Burgering vanaf de penaltystip de score en dat bleek later de eindstand te zijn: 0-2.

Zaterdag afmaken

De Veenendalers deden zichzelf te kort met de 0-2 eindstand, maar staan desondanks met een been in de halve finale van de nacompetitie. Zaterdagmiddag om 14.30 uur kan G.V.V.V. de klus op eigen veld klaren. Bekijk hieronder de beelden van Moonen Movies.