RECAP // G.V.V.V. op voorsprong in tweeluik finale play-offs tegen SteDoCo

  • In de media

G.V.V.V. heeft woensdagavond de heenwedstrijd in het tweeluik van de finale in de play-offs gewonnen. De blauwhemden wonnen op bezoek bij SteDoCo met 1-2 door doelpunten van De Jong en Sillé en moeten het zaterdag in eigen huis afmaken. 

De eerste kans voor SteDoCo was na ruim veertig minuten spelen direct raak. Na rust rechtte G.V.V.V. de rug en won het verdiend met 1-2, waarmee het een goede uitgangspositie heeft in aanloop naar de return die zaterdag op eigen veld wordt gespeeld. Bekijk hieronder de hoogtepunten via SteDoCo TV.

Samenvatting

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer