RECAP // G.V.V.V. op voorsprong in tweeluik finale play-offs tegen SteDoCo

  • In de media

G.V.V.V. heeft woensdagavond de heenwedstrijd in het tweeluik van de finale in de play-offs gewonnen. De blauwhemden wonnen op bezoek bij SteDoCo met 1-2 door doelpunten van De Jong en Sillé en moeten het zaterdag in eigen huis afmaken. 

De eerste kans voor SteDoCo was na ruim veertig minuten spelen direct raak. Na rust rechtte G.V.V.V. de rug en won het verdiend met 1-2, waarmee het een goede uitgangspositie heeft in aanloop naar de return die zaterdag op eigen veld wordt gespeeld. Bekijk hieronder de hoogtepunten via SteDoCo TV.

Samenvatting

Ander nieuws

George ervaart ontwikkelingsproces in zijn ploeg: ‘Dat betaalt zich nu uit’

In de media | 01 okt 2023
Lees meer

George bescheiden na uitmuntende corner: ‘Weet je dinsdag nog?’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer

Vink looft selectie na nieuwe zege: ‘Hebben wapens in onze ploeg’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer