Return tegen Hercules zaterdag live te zien op RTV Utrecht

  • Het eerste

De return tegen USV Hercules voor een ticket in de finale van de play-offs is zaterdagavond live te zien op RTV Utrecht. De uitzending is een samenwerking tussen de regionale omroep, producer NEP Netherlands en G.V.V.V.

Met de uitzending is het regionale treffen tussen de Utrechters en Veenendalers landelijk live te bekijken. Producer NEP Netherlands gebruikt de wedstrijd om nieuwe collega’s nog handiger te maken in het vak en rond het registeren van sportwedstrijden. “Het is fijn dat zij een wedstrijd van G.V.V.V. hiervoor uitkiezen”, reageert hoofd communicatie Youri van Doorn.

“In de eerste jaren van de tweede divisie werden onze wedstrijden vaker live uitgezonden. We hebben toentertijd altijd prettig met de producer samengewerkt en zijn blij dat zij ook nu weer aan ons denken.”

‘Veel publiciteit in de regio’

NEP zal met tientallen medewerkers en veel camera’s richting Veenendaal afreizen om het duel zo professioneel en uitgebreid mogelijk in beeld te brengen. “In samenwerking met RTV Utrecht is geregeld dat de wedstrijd live uitgezonden. Daardoor hebben de nieuwe medewerkers direct eer van hun werk en hebben wij veel extra publiciteit in de regio, maar ook ver daarbuiten”.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer