Sillé opnieuw matchwinner in Hoornaar: ‘Dan ben ik nog gevaarlijker’

  • In de media

Genrich Sillé kroonde zich woensdagavond opnieuw tot matchwinner op het kunstgrasveld in Hoornaar. Net als eerder dit seizoen, zette de aanvaller ook nu de winnende op zijn naam. ‘Nu volle focus op zaterdag.’

Terug naar 10 september 2022. G.V.V.V. wint op bezoek bij SteDoCo met 0-1, door een doelpunt van Genrich Sillé. Negen maanden later herhaalt zich eenzelfde scenario op datzelfde kunstgrasveld. De snelle aanvaller zet opnieuw de winnende op zijn naam. “Nu inderdaad de tweede keer. Ben er erg blij mee dat ik een belangrijk steentje heb kunnen bijdragen aan het team.”

“Ik baal natuurlijk wel”, reageert de buitenspeler op zijn invalbeurten. “Vorige week ben ik ook niet gestart. Hoopte dat ik vandaag wel mocht starten, maar helaas. Gelukkig kon ik wel belangrijk zijn met invallen. Nu hopen dat ik aankomende zaterdag wel begin.”

‘Dat was het enige wat ik kon doen’

Maar waarom wil Sillé zo graag starten, aangezien hij de laatste tijd zo belangrijk is als invaller. “Ik wil natuurlijk starten. Als ik begin, word ik nog gevaarlijker. Ik heb er geen invloed op. Het enige wat ik heb kunnen doen is mijn best en het laten zien.”

“Schoot hem er gelukkig lekker in. Een paar minuten daarvoor schoot ik over het hek. Denk dat zij nu nog aan het vissen zijn in het water”, grapt hij. “Gelukkig kon ik het daarna alsnog doen. Nu volledige focus op zaterdag. We staan een stapje voor, nu afmaken en onszelf belonen.”

Interview: RTV Utrecht/Bert Kous
Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

George ervaart ontwikkelingsproces in zijn ploeg: ‘Dat betaalt zich nu uit’

In de media | 01 okt 2023
Lees meer

George bescheiden na uitmuntende corner: ‘Weet je dinsdag nog?’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer

Vink looft selectie na nieuwe zege: ‘Hebben wapens in onze ploeg’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer