SteDoCo opent alleen sportparkkassa’s voor heenwedstrijd finale

Supporters die woensdagavond de heenwedstrijd van de finale voor een plek in de tweede divisie willen bezoeken, kunnen alleen kaarten aan de sportparkkassa’s in Hoornaar kopen. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Dat heeft SteDoCo aan G.V.V.V. laten weten. Beide ploegen nemen het deze week in een tweeluik tegen elkaar op om dat laatste plekje in de Jack’s League voor seizoen 2023/2024. Eerst op het veld van de rood-zwarten, waarna de blauwhemden zaterdagmiddag in de return gastheer zijn. Reis je af naar Hoornaar? Kom op tijd en houd rekening met drukte voor de kassa’s. Wij rekenen op jouw steun!

Ander nieuws

G.V.V.V. JO13-1 vergeet de verdubbelaar in te zetten!

| 04 maart 2024
Lees meer

O23-talent Daniël Osuji maakt tegen Katwijk debuut in eerste elftal

| 03 maart 2024
Lees meer

Hoofdmacht werkt toe naar inhaalwedstrijd bij De Treffers

| 03 maart 2024
Lees meer