SteDoCo opent alleen sportparkkassa’s voor heenwedstrijd finale

Supporters die woensdagavond de heenwedstrijd van de finale voor een plek in de tweede divisie willen bezoeken, kunnen alleen kaarten aan de sportparkkassa’s in Hoornaar kopen. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Dat heeft SteDoCo aan G.V.V.V. laten weten. Beide ploegen nemen het deze week in een tweeluik tegen elkaar op om dat laatste plekje in de Jack’s League voor seizoen 2023/2024. Eerst op het veld van de rood-zwarten, waarna de blauwhemden zaterdagmiddag in de return gastheer zijn. Reis je af naar Hoornaar? Kom op tijd en houd rekening met drukte voor de kassa’s. Wij rekenen op jouw steun!

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

| 17 juni 2024
Lees meer

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

| 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

| 16 juni 2024
Lees meer