Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

  • Het eerste

Supportersvereniging De Blauwen en de Blue Fellas hebben een artiest geregeld na afloop van de return aanstaande zaterdag tegen Groene Ster. Renzo de Jager zal vanaf 17.00 uur het clubhuis en het terras voorzien van zijn zang.

Dat lieten beiden donderdagochtend weten aan de achterban. Met de mooie voorspellingen en het goede resultaat van woensdagavond, hebben De Blauwen en Blue Fellas met de komst van een artiest voor net dat beetje extra sfeer gezorgd na afloop van de wedstrijd zaterdag. Direct na afloop nemen onze eigen DJ’s de muziek voor hun rekening, waarna Renzo de Jager om 17.00 uur de microfoon overneemt.

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer