Taoufik Adnane verlengt en tekent voor veertiende seizoen

  • Het eerste

Taoufik Adnane heeft zijn aflopende contract bij G.V.V.V. met een seizoen verlengd. De 37-jarige linkervleugelverdediger gaat daarmee voor zijn veertiende jaar (gerekend over twee perioden) in de hoofdmacht van de club.

Met een indrukwekkende staat van dienst liet Taoufik Adnane (Rhenen, 31 oktober 1985) aan de clubleiding weten ook in seizoen 2023/2024 onderdeel uit te willen maken van het eerste elftal en daarmee te tekenen voor zijn veertiende seizoen bij G.V.V.V. De linksback speelde tot dusver (2007/2008  en van 2011 t/m 2023) 344 officiële wedstrijden in het vlaggenschip, scoorde daarin acht doelpunten en voorzag zijn ploeggenoten van 31 assists.

De geliefde Adnane had ook dit seizoen zijn basisplaats in de selectie veroverd, maar kampte na het uitvallen in de thuiswedstrijd tegen DOVO afgelopen oktober met een langdurige blessure aan de enkel. In april keerde hij weer terug in de wedstrijdselectie, waarna hij in de finale tegen SteDoCo zijn basisplaats als linksback heroverde.

De Boer: ‘Leeftijd is maar een getal’

Technisch manager Rob de Boer is onder de indruk van Adnane: “Taoufik is nog fit, dat hebben we in de nacompetitie wel gezien. Het is mooi voor hem om dan nog een jaar in de tweede divisie te kunnen spelen. 37 jaar, maar ach leeftijd is maar een getal.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer