Danny de Leeuw komt terug op besluit en blijft alsnog jaar langer

  • Het eerste

Danny de Leeuw heeft besloten terug te komen op zijn besluit om G.V.V.V. te verlaten. De 33-jarige middenvelder verliet de blauwhemden eigenlijk voor een overstap naar Scherpenzeel, maar heeft de keuze gemaakt om toch mee te gaan de tweede divisie in. 

Dat heeft hij de club laten weten. De vleugelspeler verwierf in de nacompetitie een basisplaats in de ploeg van trainer Gery Vink en liet daarin zien nog uitstekend mee te draaien op hoog amateurniveau. De technische leiding en de middenvelder bespraken vervolgens de toekomst van De Leeuw waarna hij besloot om zijn contract alsnog te verlengen, tot medio 2024.

“Het is fijn dat Danny alsnog een jaar langer bij ons blijft”, reageert technisch manager Rob de Boer. “Mede dankzij zijn inzet en kwaliteiten keren wij na de zomer weer terug in de tweede divisie. Daar wilde hij toch ook wel graag onderdeel van uitmaken, in de laatste jaren van zijn voetbalcarrière.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer