Eerste elftal werkt in volle trainingsweek naar eerste oefenduel

  • Het eerste

Het eerste elftal bereidt zich deze week in een volle trainingsweek voor op de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Met vier trainingsavonden maakt de ploeg van Gery Vink zich klaar voor de vriendschappelijke ontmoeting met Kozakken Boys. 

De spreekwoordelijke kop is eraf. Nadat de hoofdmacht donderdagavond de eerste stappen op het trainingsveld zette in seizoen 2023/2024, vond er zaterdagochtend een energieke trainingssessie plaats die bestond uit tal van uitdagende oefeningen. Deze week trainen de blauwhemden op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond om 19.45 uur. De trainingen zijn uiteraard vrij te bezoeken.

Eerste krachtmeting in Werkendam

Het treffen bij Kozakken Boys begint zaterdag om 15.00 uur. De wedstrijd in Werkendam is gratis te bezoeken en is voor G.V.V.V. de eerste krachtmeting van seizoen 2023/2024.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer