G.V.V.V. opent competitie tegen ADO’20, De Treffers eerste thuisopponent

  • Het eerste

G.V.V.V. opent zaterdag 19 augustus de tweede divisie tegen ADO’20. De ploeg uit Heemskerk vormt op de eerste speeldag gastheer en tegenstander voor de ploeg van trainer Gery Vink. 

Dat blijkt uit het speelschema dat de KNVB zaterdag heeft gepubliceerd. De Heemskerkers promoveerden net als G.V.V.V. afgelopen seizoen naar het hoogste amateurniveau en maken daar op zaterdag 19 augustus hun debuut. Voor de blauwhemden is het een terugkeer in de tweede divisie na een jaar afwezigheid.

De Treffers vormt een week later de eerste tegenstander in een thuiswedstrijd op dat hoogste niveau. De regioderby’s tegen Spakenburg zijn door de voetbalbond gepland op zaterdag 2 december 2023 (uit) en zaterdag 11 mei 2024 (thuis). G.V.V.V speelt de laatste thuiswedstrijd in de laatste speelronde. Het treft op zaterdag 25 mei 2024 de beloften van Sparta Rotterdam.

Geen doordeweekse wedstrijden

Het competitieprogramma kent voor seizoen 2023/2024 geen doordeweekse ontmoetingen. Dat betekent dat alle wedstrijden in principe op zaterdagen worden afgewerkt. Verplaatsingen als gevolg van afgelastingen kunnen daar uiteraard een uitzondering op volgen. Je vindt het hele competitieprogramma hier.

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer