G.V.V.V. vindt in Leroy George extra aanvallende versterking

  • Het eerste

Leroy George sluit per direct aan in de selectie van G.V.V.V. De 36-jarige aanvaller komt over van VVSB en start donderdagavond in de ploeg van trainer Gery Vink de voorbereiding.

Dat kwamen de speler en technische commissie donderdag overeen. Leroy George (Paramaribo, 21 april 1987) tekent in Veenendaal een contract voor een seizoen, tot 30 juni 2024 en haakt vanaf donderdagavond per direct aan tijdens de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De linksbuiten komt over van VVSB, waar hij afgelopen seizoen met achttien treffers topscorer werd van de derde divisie zondag.

Vanaf 2006 speelde de voormalig jeugdinternational betaald voetbal voor FC Utrecht en N.E.C., waarna hij Azerbeidjan, Turkije, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten in 2021 terugkeerde op Nederlandse bodem bij Fortuna Sittard. Vervolgens speelde hij tot vorig jaar bij De Treffers, waarna hij de overstap maakte naar VVSB. Bij de club haalt G.V.V.V. de ervaren buitenspeler nu op.

De Boer: ‘Dat is dus geen probleem’

Technisch manager Rob de Boer is blij met het binnenhalen van de ervaren aanvaller: “Hij wilde graag in de tweede divisie spelen en wij wilden hem graag hebben. Leroy is een goede aanvaller en nummer tien. Gery en ik hebben hem twee keer gezien en waren overtuigd.” De Boer heeft een passend antwoord voor mensen die hem te oud vinden. “Leeftijd is maar een getal. Zie onze goede ervaringen met Van Meegdenburg, Powel en Adnane. Dat is dus geen probleem.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer