Het wedstrijdschema altijd binnen handbereik: voeg toe aan je agenda

  • Het eerste

De wedstrijden van de hoofdmacht eenvoudig in jouw mobiele agenda? Dat is ook dit seizoen weer mogelijk. Dankzij een link heb jij alle wedstrijden in een klik binnen handbereik. Echt handig!

Even snel kijken waar het eerste elftal over vijf maanden op die ene zaterdag moet spelen? Geen probleem, je opent je favoriete agenda-app op je smartphone en ziet direct tegen wie G.V.V.V. moet spelen. Kun jij mooi je afspraken daar op aanpassen. Het mediateam heeft deze tool ook dit jaar weer speciaal voor jou gemaakt.

Thuiswedstrijden in de app om 14.30 uur

De thuiswedstrijden staan voorlopig allemaal om 14.30 uur gepland in deze agenda. Wij hopen natuurlijk dat wij hier niets aan hoeven te veranderen, maar het is nog niet met volledige zekerheid te zeggen dat dat allemaal zo blijft. Ook de aanvangstijden van de uitwedstrijden kunnen nog veranderen. Maar geen zorgen, door je te abonneren op deze agenda wordt de tijd vanzelf aangepast. Hadden wij al gezegd dat het echt handig is?

Voeg nu toe

Door te klikken op deze link voeg jij alle (oefen)wedstrijden eenvoudig toe aan jouw agenda. Toekomstige oefen- en bekerwedstrijden worden automatisch toegevoegd, zo weet jij altijd precies wanneer je alle afspraken beter even niet kan plannen. Veel plezier en we zien je bij alle wedstrijden!

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer