Hoofdmacht start nieuwe seizoen met volle trainingsavond

  • Het eerste

Het eerste elftal is de voorbereiding op seizoen 2023/2024 begonnen. Onder toeziend oog van veel bezoekende supporters trapte de ploeg van trainer Gery Vink het nieuwe jaar af met een training vol testen, activiteiten en oefeningen.

Na een zomerstop van ruim drie weken, zette de hoofdmacht donderdagavond de eerste stappen van seizoen 2023/2024 op de kunstgrasmat van G.V.V.V. Onder hen een zevental nieuwelingen, die zich vanaf dit seizoen onderdeel mogen noemen van het blauwe vlaggenschip. Tevens maakten drie spelers uit de O23 hun opwachting op het veld, zij lopen de komende weken stage bij het eerste elftal.

Onder toeziend oog van tientallen supporters werkte de spelers verschillende testen af om te beoordelen hoe het staat met hun fitheid na een periode van rust. Eenzelfde patroon wordt over een paar weken weer herhaald, om te kijken hoe de spelers zich ontwikkelen op onder andere wendbaarheid en snelheid. Na de testen gebruikte Gery Vink de overgebleven tijd om de selectie te prikkelen met uitdagende oefeningen, waarna de groep na tweeënhalf uur het veld verliet en de eerste training kon afvinken.

Kozakken Boys eerste oefentegenstander

Zaterdag wacht in de ochtend de volgende training, waarna volgende week de voorbereiding doorgaat. Zaterdag 29 juli staat vervolgens de eerste oefenwedstrijd op het programma, als om 14.30 uur bij en tegen Kozakken Boys wordt afgetrapt.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer