Jeugd sluit voetbalseizoen af met spetterend slotfeest vol activiteiten

  • Opleiding

Afgelopen weekend heeft de jeugd van G.V.V.V. het seizoen 2022-2023 afgesloten met het traditionele slotfeest georganiseerd door de JOC. Van vrijdagavond tot zaterdagmiddag waren er weer tal van activiteiten op en om sportpark Panhuis.

Vanaf 17 uur vrijdagmiddag meldden de deelnemers zich op het terras voor de kantine. Bepakt en bezakt met luchtbed, slaapzak, kussen en tassen vol leek het wel of sommigen een hele week op het sportpark zouden blijven. 

Nadat iedereen zich had geïnstalleerd werd er in de kantine gegeten. Vervolgens werd er op het hoofdveld een groepsfoto gemaakt. Tegen 19.00 uur begon op datzelfde veld een voetbaltoernooi. Bij de jongsten ging de overwinning naar het team van Duitsland terwijl bij de oudste groep Feyenoord als winnaar uit de bus kwam.

Nadat de voetbalschoenen waren ingeruild voor de wandelschoenen begon tegen 22.30 uur de speurtocht. Via WhatsApp kregen de groepen een foto van een locatie toegestuurd. Wanneer de groepen op de juiste locatie waren aangekomen moest er als ‘bewijs’ vanaf die locatie een groepsfoto worden teruggestuurd. Halverwege werd men nog verrast met een ijsje. De meeste groepen hadden niet veel moeite met de locaties en waren met anderhalf uur weer terug op het sportpark.

Terug op het sportpark zochten sommigen hun bedje al op terwijl anderen nog een balletje gingen trappen. Rond de klok van 01.00 uur vond de organisatie het welletjes en werd iedereen verzocht te gaan slapen……. Maar, zoals dat eigenlijk wel een beetje hoort, het bleef nog lang onrustig 😉

Na een korte nacht werden de deelnemers om 07.45 uur gewekt voor het ontbijt. Het was een stuk rustiger dan de avond ervoor aan de verschillende tafels. Maar na een goed ontbijt kwamen de meeste deelnemers weer tot leven.

Op het hoofdveld waren gedurende de nacht verschillende spellen klaar gezet. Sommige daarvan waren voetbal gerelateerd anderen waren meer gericht op teambuilding. In groepen legde de deelnemers het parcours af.
Helaas werkte het weer deze ochtend niet echt mee maar ondanks de regen werd er volop genoten. Vooral de waterattracties vielen goed in de smaak.

Rond 13.30 op zaterdagmiddag werden de meeste kinderen weer opgehaald en kwam het seizoen 2023-2024 dan echt ten einde.

Het slotfeest van de JOC werd mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en onderstaande sponsoren:

Ander nieuws

Ajax Camp bij G.V.V.V. in volle gang

Opleiding | 16 juli 2024
Lees meer

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer