Naam tweede divisie verandert van Jack’s League in Betnation Divisie

  • Het eerste

De tweede divisie krijgt vanaf dit seizoen een nieuwe naam. De Jack’s League, met daarin de beste amateurclubs van Nederland, heet voortaan Betnation Divisie. Dat maakten het gokplatform en CVTD vrijdag bekend. 

“Met Betnation hebben we een ambitieuze Nederlandse partner gevonden die goed past bij de tweede divisie”, zegt Willy Sticker, voorzitter van de Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie (CVTD). Het nieuwe seizoen in de Betnation Divisie begint in het weekeinde van 19 en 20 augustus. G.V.V.V. opent uit bij ADO’20.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer