Naam tweede divisie verandert van Jack’s League in Betnation Divisie

  • Het eerste

De tweede divisie krijgt vanaf dit seizoen een nieuwe naam. De Jack’s League, met daarin de beste amateurclubs van Nederland, heet voortaan Betnation Divisie. Dat maakten het gokplatform en CVTD vrijdag bekend. 

“Met Betnation hebben we een ambitieuze Nederlandse partner gevonden die goed past bij de tweede divisie”, zegt Willy Sticker, voorzitter van de Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie (CVTD). Het nieuwe seizoen in de Betnation Divisie begint in het weekeinde van 19 en 20 augustus. G.V.V.V. opent uit bij ADO’20.

Ander nieuws

O23-talent Daniël Osuji maakt tegen Katwijk debuut in eerste elftal

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Hoofdmacht werkt toe naar inhaalwedstrijd bij De Treffers

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Vink ziet veel goede dingen, ondanks verlies: ‘Ben ik heel positief over’

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer