Naam tweede divisie verandert van Jack’s League in Betnation Divisie

  • Het eerste

De tweede divisie krijgt vanaf dit seizoen een nieuwe naam. De Jack’s League, met daarin de beste amateurclubs van Nederland, heet voortaan Betnation Divisie. Dat maakten het gokplatform en CVTD vrijdag bekend. 

“Met Betnation hebben we een ambitieuze Nederlandse partner gevonden die goed past bij de tweede divisie”, zegt Willy Sticker, voorzitter van de Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie (CVTD). Het nieuwe seizoen in de Betnation Divisie begint in het weekeinde van 19 en 20 augustus. G.V.V.V. opent uit bij ADO’20.

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer