Twelve en G.V.V.V. slaan handen ineen voor ticketing en ledenpassen

  • De club

Twelve Ticketing en G.V.V.V. hebben een overeenkomst bereikt over de kaartverkoop en verspreiding van ledenpassen. De nieuwe samenwerking start dit seizoen en wordt binnenkort uitgerold. 

Met de nieuwe ticketingoplossing speelt G.V.V.V. in op de groeiende behoefte om kaarten voor thuiswedstrijden van het eerste elftal al in een vroegtijdig stadium te kopen, in plaats van aan de sportparkkassa’s. “De samenwerking met Twelve Ticketing is een volgende stap om de online verkoop en verspreiding van onze ledenpassen te verbeteren”, aldus Youri van Doorn, hoofd marketing & communicatie van G.V.V.V.

‘Volgende stap in online services’

“De afgelopen jaren hebben wij al erg veel energie gestoken in een digitalisering van de kaartverkoop en verspreiding van ledenpassen. Dankzij de samenwerking met Twelve kunnen wij bepaalde behoeftes nog beter bedienen en zetten wij een volgende stap in onze online services.” Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles in te stellen voor het nieuwe seizoen. Tegelijkertijd worden ook alle nieuwe ledenpassen voor aanvang van het nieuwe seizoen digitaal naar alle leden en donateurs gestuurd.

Vorige ledenpassen vervallen

Alle ledenpassen die je tot nu toe gebruikte zijn per 1 juli 2023 vervallen. Binnenkort ontvang je via Twelve en G.V.V.V. een nieuwe ledenpas voor seizoen 2023/2024, die je eenvoudig kan toevoegen aan je mobiele portemonnee.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer

Op 18 april geen trainingen bij G.V.V.V., i.v.m. opbouw Koningsspelen, behalve!

De club | 04 april 2024
Lees meer