Vlaggenschip keert bijna terug van vakantie: donderdag eerste training

  • Het eerste

Het vlaggenschip keert komende week alweer terug van vakantie. Ruim drie weken na de promotie naar de tweede divisie, start de ploeg van trainer Gery Vink aanstaande donderdag de voorbereiding op seizoen 2023/2024.

Na een jaar afwezigheid, kunnen de blauwhemden zich vanaf donderdag weer gaan voorbereiden op een terugkeer op het hoogste amateurniveau. G.V.V.V. sloot de nacompetitie als beste af en mag zich daardoor weer een van de achttien ploegen noemen die onderdeel uitmaakt van de Betnation Divisie, de nieuwe naam van het hoogste amateurniveau.

Onder leiding van trainer Gery Vink zet de selectie donderdagavond de eerste stappen van het seizoen op de kunstgraskorrels. Om 19.45 uur begint de eerste training van seizoen 2023/2024. Je bent uiteraard van harte welkom om de nieuwelingen te verwelkomen en daarnaast de bekende gezichten weer de hand te geven. We zien jou dan!

Vijf oefenduels in voorbereiding

De eerste training is het startschot van de vijfweekse voorbereiding op de competitie die zaterdag 19 augustus begint. Met vriendschappelijke ontmoetingen tegen onder andere Kozakken Boys en O.S.S.’20 bereiden wij ons zo goed mogelijk voor. Benieuwd naar het hele schema van ons pre-season? Die vind je hier.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

O23-talent Daniël Osuji maakt tegen Katwijk debuut in eerste elftal

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Hoofdmacht werkt toe naar inhaalwedstrijd bij De Treffers

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Vink ziet veel goede dingen, ondanks verlies: ‘Ben ik heel positief over’

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer