Dit zijn jouw nieuwe trainingstijden voor komend seizoen

  • De club

De eerste teams zijn de laatste tijd weer te zien op onze trainingsvelden. Het is heel fijn om jullie langzaam maar zeker weer terug te zien keren. Terwijl het eerste elftal al weken traint, is er een grote kans dat jij nog moet beginnen. Dit worden jouw nieuwe trainingstijden.

De afdeling wedstrijdzaken heeft zich de afgelopen weken weer voor de uitdaging gezet om de puzzel te leggen voor wat betreft alle trainingstijden. Ieder team moet worden ingedeeld, heeft recht op genoeg ruimte op het veld en moet natuurlijk op gewenste momenten kunnen trainen. Ook dit seizoen is het hen weer gelukt om deze uitdaging succesvol af te ronden en dus presenteren wij met trots de trainingstijden.

Bekijk jouw nieuwe tijden

Wacht niet langer en bekijk direct de trainingstijden van onze seniorenelftallen en jeugdelftallen. De trainingstijden zijn met de grootste zorg samengesteld. Klopt er toch iets niet? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // Q3: ledengroei zet door, commerciële focus in jeugd

De club | 03 okt 2023
Lees meer

In memoriam // G.V.V.V. bedroeft om overlijden verenigingslid Jan Schrader

De club | 29 sep 2023
Lees meer

PeBa Vastgoed, Equipment4U en ACMA verbinden zich langer als hoofdsponsor

De club | 23 sep 2023
Lees meer