Eerste elftal werkt toe naar competitiestart bij ADO’20

  • Het eerste

Het eerste elftal werkt deze week toe naar de competitiestart bij en tegen ADO’20. De blauwhemden trappen zaterdag in Heemskerk de Betnation Divisie af op bezoek bij de promovendus. 

Na een jaar afwezigheid keert G.V.V.V. dit seizoen weer terug op het hoogste amateurniveau. Voor de gastheren uit Heemskerk wordt het duel tegen G.V.V.V. er een voor in de boeken: het is voor die club de eerste wedstrijd in de tweede divisie. Voor de ploeg van trainer Gery Vink is het een terugkeer op dat niveau.

Drie trainingsmomenten

Met drie trainingen werkt het vlaggenschip deze week toe naar die eerste speelronde. Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond traint de selectie om 19.45 uur op het hoofdveld van het sportpark. De trainingen zijn uiteraard te bezoeken. Zaterdag trapt G.V.V.V. om 15.00 uur af.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer