G.V.V.V. opent zaterdag haar deuren tijdens Open Familie Dag

  • De club

Aanstaande zaterdag zal de Open Familie Dag plaatsvinden. De insteek van deze dag is dat we laten zien wie en wat G.V.V.V. is en doet, met als doel nieuwe leden/vrijwilligers te werven.

Niet alleen met goed en met plezier voetballen maar ook vrijwilligerswerk op een familiare wijze vinden we belangrijk. Dus van jong tot ouder kan je bij G.V.V.V. terecht.

Wat gaan we doen?

Vanaf 10.00 uur start de dag en zijn er op de velden 2 en 3 diverse trainingen van onze teams. Keepertrainingen, ASM, snelheidstraining van de Fysio. Op de strook zullen er voetbalgerelateerde spellen zijn o.l.v. de JOC. De bezoekers mogen overal aan deelnemen. Er zullen ook stands staan aan de kant van veld 2 waar de ledenadministratie, JOC / Merchandise en 11teamsports te vinden is. Daarnaast zijn er gastvrouwen die bezoekers aanspreken en informeren over de vrijwilligerstaken die er zijn en deze eventueel direct in contact brengen met de betreffende coördinator.

 

VOETBALSHOW

Om 11.00 uur zullen we alle bezoekers gaan verzoeken om naar het hoofdveld te gaan, daar zal Freestyle voetballer Sheriff Hiloui een voetbalshow geven. Om 11.30 uur zal de teampresentatie van het eerste elftal plaatsvinden waarna er een Meet & Greet op het veld is met de spelers.

Om 12.30 uur starten de activiteiten weer op veld 2 & 3 en de strook waar ook Sheriff een workshop gaat geven.

WEDSTRIJD G.V.V.V. – De Treffers

Om 14.00 uur eindigen de activiteiten en mogen de bezoekers naar het hoofdveld waar zij de wedstrijd van G.V.V.V. kunnen bekijken.

In de rust van de wedstrijd zal Sheriff weer een voetbalshow geven op het hoofdveld.

AFTERPARTY

Na de wedstrijd start de Afterparty met zanger Jurjen Koops voor het terras.

Iedereen is welkom!

Uiteraard willen we zoveel mogelijk G.V.V.V.’ers aanwezig hebben op de gehele dag, als teambuiding of als deelnemers van de diverse trainingen. Maar vooral ook mensen die nog geen lid zijn, zijn van harte welkom.

Aan ons allen om zo veel mogelijk mensen deze dag op de blauwe zijde van het Panhuis te verwelkomen.

Voor het programma, download hier de flyer.

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer