G.V.V.V. treft BVV Barendrecht in tweede voorronde TOTO KNVB Beker

  • Het eerste

G.V.V.V. speelt in de tweede voorronde van de TOTO KNVB Beker een thuiswedstrijd tegen derdedivisionist BVV Barendrecht. De wedstrijd wordt gespeeld op 19, 20 of 21 september om 20.00 uur.

Dat wees de loting, verricht door Taoufik Adnane, maandagavond uit. De linksback koppelde in Zeist de twee clubs aan elkaar en liet blijken dat G.V.V.V. op eigen veld mag proberen het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker te bereiken. De formatie uit Zuid-Holland vormde vorig seizoen twee keer de tegenstander in de competitie en wordt nu opponent in het bekertoernooi.

Midweeks bekeravondje

De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 september en begint om 20.00 uur. De voetbalbond plant de wedstrijd uiterlijk dinsdag definitief in, waarna het duel met pen in de agenda’s kan worden ingevuld.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer