G.V.V.V. vindt in Bakker en Van Hoeflaken nieuwe parkmanagers

  • De club

De vereniging is erin geslaagd om in de personen van Brenda Bakker en Dick van Hoeflaken twee parkmanagers aan te stellen. Het tweetal vormt in hun nieuwe functie het aanspreekpunt voor de hele accommodatie.

Het sportpark vormt de ontmoetingsplaats voor iedereen met een blauw hart, maar wekelijks ook voor honderden bezoekers die het clubhuis, trainingen en wedstrijden bezoeken. Veel vrijwilligers zetten zich wekelijks in om dit bezoek zo prettig mogelijk te maken. Met de aanstelling van nieuwe parkmanagers heeft G.V.V.V. personen die de kwaliteit blijven waarborgen.

Een eerste aanspreekpunt

Brenda Bakker en Dick van Hoeflaken starten per direct in hun functie als parkmanager en gebruiken hun energie en kwaliteiten om de huidige onderhouds- en verbeterplannen uit te werken, in stand te houden of verder te ontwikkelen. Zij zijn ook een eerste aanspreekpunt voor bezoekers en vrijwilligers en dragen zorg voor het openen en sluiten van het sportpark. Tegelijk controleren zij ook op het gebruik van alle materialen.

Spreek hen aan

Heb je vragen of opmerkingen voor de parkmanagers? Spreek hen dan gerust aan of stuur hen een e-mail. Wij wensen Brenda en Dick veel succes in hun nieuwe functie.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer

Op 18 april geen trainingen bij G.V.V.V., i.v.m. opbouw Koningsspelen, behalve!

De club | 04 april 2024
Lees meer