Handtekeningen en selfies zeer gewild tijdens presentatie Open Dag

  • Het eerste

Ruim honderd kinderen keken zaterdagochtend met grote bewondering naar de presentatie van het eerste elftal en kwamen met vragen meer te weten over hun favorieten, waarna handtekeningen en selfies het moment afsloten.

De drukbezochte Open Familiedag bij G.V.V.V. bevatte zaterdag ook een spelers- en stafpresentatie van het eerste elftal van de vereniging. Aangekondigd door Youri van Doorn en uitgelicht door Rob de Boer werden de in grote getale toegestroomde bezoekers geïnformeerd over het vlaggenschip van de club. Het was een van de succesvolle onderdelen van de drukbezochte dag.

Toen er ruimte ontstond om handtekeningen en selfies te scoren met de favoriete spelers en trainer, wisten de kinderen niet hoe snel zij zich bewapend met pen of telefoon moesten haasten naar de voorbeelden van de pupillen. De selectie nam op zijn beurt uitgebreid de tijd om aan alle verzoeken te voldoen, waarna zowel de spelers als de kinderen met een grote lach op het gezicht de activiteit afsloten.

Voor een gerelateerd artikel klik hier!

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer