JO13-1 toont twee gezichten in gewonnen eerste oefenduel

  • Opleiding
  • Wedstrijdverslagen

De zomervakantie is voorbij. Ook de jeugd is begonnen met trainen en oefenwedstrijden spelen.

Nieuwe gezichten

Maar liefst zeven nieuwe gezichten heten wij dit seizoen welkom in de nieuwe JO13-1 namelijk: Sil, Delano, Elise, Quinten, Rafi, Cleon en Jayden. Al deze nieuwelingen stonden ook direct in de basis van het eerste oefenduel van onze nieuwe JO13-1. Een intensieve trainingsweek werd afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Roda’46 JO13-2.

Dat deze nieuwelingen zorgen voor nieuw elan, was direct al te zien. Het eerste half uur was het sprankelend wat G.V.V.V. liet zien. Prachtige aanvallen werden er op de mat gelegd en dat de ruststand slechts 3-1 was, was te wijten aan pech, niet scherp in de afronding of door goed keeperswerk van de keeper van Roda’46. Uiteraard werden er in het eerste half uur ook al de nodige wissels doorgevoerd, zodat iedereen minuten kon maken. Doelpuntenmakers in de eerste helft waren Appie, Joey en Quinten. 

Veel wissels in de tweede helft

Door de vele wisselingen in de tweede helft, spelers op verschillende posities, werd de 2de helft heel rommelig en kwam Roda’46 beter in de wedstrijd. Appie maakt kort na rust nog wel een prachtige 4-1. De enige linkspoot in de selectie liet wederom zijn puntgave techniek zien en was een plaag voor de verdediging van Roda’46. Roda’46 kwam nog terug tot 4-3, maar verder liet G.V.V.V. het niet meer komen. G.V.V.V. liet zelf na om de 5-3 te maken met een paar opgelegde kansen. Zo won de JO13-1 de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, verdiend, met 4-3 van Roda’46. 

Maandagavond wordt er weer getraind en woensdagavond wacht alweer de volgende oefenwedstrijd uit tegen Hoevelaken JO13-1, aftrap om 19.00 uur in Hoevelaken.

Met blauwe groeten,

Stefan van de Bovenkamp

Leider JO13-1

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Wedstrijdverslagen | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Wedstrijdverslagen | 31 maart 2024
Lees meer