Laatste oefenwedstrijd in voorbereiding wacht voor hoofdmacht

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt zaterdag zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De beloften van Almere City FC vormen de oefentegenstander voor de nog altijd ongeslagen ploeg van trainer Gery Vink.

Na een tot dusver uitstekende voorbereiding wacht voor G.V.V.V. zaterdagmiddag de generale repetitie in aanloop naar de competitiestart tegen ADO’20 in de Betnation Divisie. De promovendus uit Heemskerk is zaterdag 19 augustus de eerste tegenstander bij de terugkeer van de blauwhemden op het hoogste amateurniveau.

Meting met competitiegenoot

De voorbereiding loopt voor Gery Vink en zijn ploeg op rolletjes. Het vlaggenschip opende met een gelijkspel tegen Kozakken Boys (2-2) en won vervolgens met grote cijfers van sportvereniging Huizen (6-1), Groene Ster (0-5) en N.E.C. O21 (6-0). Tegen Jong Almere City FC sluit het de voorbereiding af. Het is een nieuwe krachtmeting voor G.V.V.V. als het zich meet met een competitiegenoot.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer