Mini trainingskamp voor JO13-1 met Gery Vink als verrassende gasttrainer

  • Opleiding

Mini trainingskamp G.V.V.V. JO13-1 zit erop met als verrassing Gery Vink, welke een ochtendtraining leidt. Maandag 14 en dinsdag 15 augustus startte het mini trainingskamp voor de JO13-1. Het trainingskamp vond plaats op de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.

Maandag: dribbelen, passen en trappen

Maandagochtend 14 augustus om 10.00 uur startte de selectie met de eerste training, welke 1,5 uur in beslag nam. Na een lunchpauze van ca. 45 minuten, werd om 12.15 uur dagdeel 2 gestart met wederom een training van 1,5 uur. Dribbelen, passen en trappen, z.s.m. omschakelen stonden deze dag o.a. op het programma. Rond 14.00 uur zat dag 1 erop en konden de kids rustig naar huis om even te herstellen van 3 intensieve uren trainingsarbeid. 

Dinsdag: grote verrassing

Dinsdagochtend 15 augustus sloot een deel van de JO14-1 ook aan bij de training van de JO13-1, waardoor het aantal aanwezigen steeg naar 19 kids. Maar wie stond daar ineens om 10.00 uur voor de groep om de ochtendtraining te verzorgen? Jazeker het was Gery Vink, de hoofdtrainer van ons vlaggenschip. Zo rond 9.15 uur keek Dick van Hoeflaken verbaasd uit de kantine, wie komt daar nu aan fietsen, ja echt onze Gery Vink. Jordy van Haast, trainer JO13-1 en Van de Bovenkamp, leider JO13-1 was het gelukt om Gery Vink voor deze ochtend te strikken.

Wat was het fantastisch om deze gedreven trainer met de jeugd aan het werk te zien. Keihard, fair, aanbrengen van discipline maar ook met elkaar plezier maken stonden deze ochtend hoog in het vaandel op de blauwe zijde van Panhuis. De staf van de JO13-1 genoot volop en wat kunnen wij allemaal ontzettend veel van deze man leren. Een genot om deze vakman aan het werk te zien.

De dinsdagmiddagtraining werd iets ingekort vanwege toch al 2 intensieve dagen, waarop er keihard getraind werd. Na een welverdiende lunch, werd de middagtraining afgesloten met een klein uur partij van 16 tot 16. Rond 13.30 uur werd de training afgesloten en vertrokken alle aanwezigen weer huiswaarts. 

Het ‘gewone’ werk begint weer

Woensdagavond 16 augustus om 18.00 uur staat er immers alweer een training op het programma en zaterdagochtend staat de eerste oefenwedstrijd voor de nieuwe JO13-1 op het programma thuis tegen Roda’46 JO13-2. Er wordt afgetrapt om 10.00 uur op veld 2 van de blauwe zijde van Panhuis.

Vanaf maandag 21 augustus is de selectie van de JO13-1 weer compleet en zitten alle vakanties er weer op en gaan we er met de gehele selectie, technische staf en natuurlijk de ouders een geweldig seizoen van maken.

 

Met blauwe groeten,

De technische staf van G.V.V.V. JO13-1: Jordy van Haast, hoofdtrainer – Bart van Ginkel, assistent trainer – Stefan van de Bovenkamp, leider

Ander nieuws

Ajax Camp bij G.V.V.V. in volle gang

Opleiding | 16 juli 2024
Lees meer

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer