Nieuwe ledenpas vanaf vandaag in je mobiele portemonnee

  • De club

De nieuwe ledenpassen voor seizoen 2023/2024 zijn dinsdagmiddag verstuurd. In samenwerking met Twelve Ticketing voorzien wij ook jou van nieuwe ticketingoplossingen. 

G.V.V.V. is sinds dit seizoen een samenwerking aangegaan met Twelve Ticketing voor nieuwe oplossingen voor ledenpassen en online kaartverkoop rondom wedstrijden van het eerste elftal. Als lid of donateur merk je daar niet heel veel van, behalve dat je jouw ledenpas nu veel makkelijker bewaart.

Geregeld in een klik

Op het door jou opgegeven mailadres heb je dinsdagmiddag jouw nieuwe ledenpas ontvangen, die vanaf zaterdag toegang geeft tot de competitiewedstrijden van ons eerste elftal. Met een eenvoudige druk op de knop voeg je jouw ledenpas eenvoudig toe aan jouw mobiele wallet. Zo heb je jouw ledenpas altijd direct bij de hand. Handig! Scheelt weer zoeken aan de kassa.

Vanaf dit seizoen verstrekken wij geen fysieke ledenpassen meer. Het blijft natuurlijk mogelijk om jouw digitale pas af te drukken en als kaartje mee te nemen. Heb je als lid of donateur van G.V.V.V. geen mail ontvangen? Check dan jouw spam of neem contact op met de ledenadministratie als je ook daar niets vindt.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer

Op 18 april geen trainingen bij G.V.V.V., i.v.m. opbouw Koningsspelen, behalve!

De club | 04 april 2024
Lees meer