Save the date: Erik van Muiswinkel opent tweede veiling G.V.V.V.

  • De club

Naast de terugkeer van G.V.V.V. op het hoogste amateurniveau, keert ook de bekende veilingavond terug! Na de succesvolle eerste editie in 2018 organiseren businessclub Vallei & Rijn en G.V.V.V. nu onder aanvoering van Rob de Boer en Veiling op je Club een nieuwe veiling op vrijdag 27 oktober 2023.

Niemand minder dan cabaretier, acteur, presentator, liedjesschrijver en zanger Erik van Muiswinkel zal de avond openen. Veenendaal is voor de Haarlemmer geen onbekend terrein. Vaak stond hij in het verleden met zijn shows in Theater Lampegiet. De meeste mensen zullen Van Muiswinkel kennen van zijn theatershows en zijn aandeel aan de programma’s Kopspijkers, Ook dat nog! en Studio Spaan. Of natuurlijk als de Hoofdpiet rondom programma’s over Sinterklaas.

Van Muiswinkel staat bekend als meester in imitaties. Toen het programma Kopspijkers op tv kwam, sloot Erik zich er ook bij aan. Hij werd onderdeel van het vaste cabaretpanel. Daar speelt Erik o.a. op een onvergetelijke manier de politicus Hans Janmaat na. Iets later creëert hij ook voor Studio Spaan een aantal rake imitaties van o.a. Jan Mulder, Harry van Raaij en Anton Geesink. Wie weet komen er ook op de veiling nog wel wat mooie imitaties voorbij!

Support Casper als goede doel

Wat niet veel mensen weten is dat ook vader Freek van Muiswinkel acteur was. Hij begon pas op latere leeftijd hij met acteren en werd vooral bekend door zijn rol van wachtcommandant in Baantjer. Op 64-jarige leeftijd overleed Freek aan alvleesklierkanker en daarom is Erik verheugd dat G.V.V.V. er ook deze editie voor heeft gekozen om Support Casper als goede doel aan de veiling te verbinden. De stichting van voormalige Feyenoord-clubarts Casper van Eijck doet baanbrekend onderzoek naar alvleesklierkanker.

Binnenkort volgt meer informatie over de opzet van de veilingavond. Het veilingteam is te bereiken via veiling@gvvv.nl.

Ander nieuws

Klaar voor een betaalde uitdaging bij G.V.V.V?

De club | 19 april 2024
Lees meer

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer