Taoufik Adnane verricht loting tweede voorronde TOTO KNVB Beker

  • Het eerste

Taoufik Adnane verricht maandagavond de loting van de tweede kwalificatieronde in de strijd om de TOTO KNVB Beker. In die ronde stroomt G.V.V.V. samen met andere clubs uit de Betnation Divisie in.

Het is op de eerste dag na het speelweekend van de eerste kwalificatieronde in het bekertoernooi. Daarin streden de eerste zestig clubs voor een plekje in de tweede voorronde. Daarin stromen naast G.V.V.V. ook de andere clubs uit de Betnation Divisie in, met uitzondering van de (periode)kampioenen van seizoen 2022/2023.

Veel bekersuccessen

De voetbalbond stemde met de club af om de loting te laten verzorgen door Taoufik Adnane, die in zijn carrière bij G.V.V.V. al meerdere bekersuccessen heeft beleefd. Maandagavond trekt de linksback stuk voor stuk de clubs uit de koker. Het verloop van de loting is te volgen via kanalen van de bond en op onze socials.

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer