Veel belangstelling voor eerste Open Familiedag van G.V.V.V.

  • Opleiding

Afgelopen zaterdag hield G.V.V.V. een Open Familiedag. Iedereen was die dag welkom om aan allerlei activiteiten deel te nemen en sfeer te komen proeven bij de blauwen. Ruim 275 bezoekers wisten hiervoor de blauwe zijde van Sportpark Panhuis te vinden.

De dag begon zonnig en al gelijk na het openen van de deuren was het druk. De bezoekers konden  meedoen met voetbaltrainingen, keeperstraining en  ASM-training. ASM is een trainingsmethode waarbij veelzijdig bewegen centraal staat. Dat is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid. Dit zorgt voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier. Dit onderdeel is altijd erg populair bij onze voetballers en dat gold zeker ook voor de bezoekers van de Open Familiedag. Ook konden de bezoekers bij de fysiotherapeut terecht om te meten in hoeveel seconden zij 30 meter kunnen sprinten. Genrich Sillé, het snelle talent van het eerste elftal, legde de 30 meter af in 3,85 seconden. Het is niemand gelukt om daaraan te tippen, maar er zaten zeker een aantal snelle sprinters tussen.

De voetbalclinic van voetbal freestyler Sheriff Hiloui was ook in trek. Sheriff leerde de kids coole trucs met de bal, zoals ‘rondje om de wereld’. Je helden uit het eerste elftal live ontmoeten en een handtekening krijgen, of zelfs met hen op de foto, was ook mogelijk op de Open Familiedag tijdens de teampresentatie en meet&greet. Dit was voor veel bezoekers toch wel het favoriete onderdeel; er zijn heel wat handtekeningen gescoord en selfies gemaakt!

Een fotocollage van de diverse activiteiten tijdens de open dag.

Tussendoor genoten de aanwezigen van gratis koffie, thee, ranja en popcorn. Er waren kraampjes waar ze meer informatie konden krijgen over het lidmaatschap van G.V.V.V. en kleding en cadeau-artikelen konden kopen met het club-logo. Ook de interactieve spellen waren drukbezet: een bal in een gat schieten, een klittebandbal op een dartbord schieten en een snelheidsmeter die kon meten hoe hard je schiet.

Als klap op de vuurpijl wist G.V.V.V. 1 een punt binnen te slepen door tegen De Treffers een gelijkspel te behalen. Al met al een drukbezochte, succesvolle Open Familiedag, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Voor een gerelateerd artikel artikel klik hier!

Tekst: GVVV.nl/Marianne Andes (Coördinator Marketing & Commercie Voetbalzaken G.V.V.V.)
Fotografie: Stefan Koops & Jos van Schaik

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer