Winnaars beste spelers klassement nemen aandenken in ontvangst

  • Het eerste

Het trio winnaars van het beste spelers klassement 2022-2023 was eind juli al bekend gemaakt, maar toen konden door een vakantie van Marco Dekker van Deko Sign, die de aandenken aan deze prijzen zou verzorgen, de officiële uitreiking nog niet gebeuren. Dit werd afgelopen zaterdag voor aanvang van het thuisduel tegen De Treffers alsnog gedaan.

Voor wie het gemist mocht hebben, eind juli werden de beste voorspellers, en de echte winnaars van het beste spelers klassement al uitgebreid in een artikel op deze website in het zonnetje gezet.
Via deze link kunt u dit nog een keer een terug lezen.

Afgelopen zaterdag werden aan de winnaars; t.w. Mart de Jong op de eerste plaats, Barry Maguire als tweede, en Jan van Willige als derde, door jury voorzitter Bas van Capelleveen een aandenken overhandigd.
Deze bestond uit een door Daan van Eijk ontworpen fotoprint aan de hand van de door huisfotograaf Stefan Koops gemaakte actiefoto’s, welke door Marco Dekker van Deko Sign op plexiglas werd afgedrukt.

Mart, Barry en Jan zullen vast en zeker een mooi plekje weten te vinden in hun huizen voor hun eigen presteren in het voetbalseizoen 2022-2023, en kunnen deze later vol trots aan hun eventuele nageslacht laten zien.
En we gaan er ook vanuit dat deze prijzen een aanmoediging zullen zijn om in het kersverse nieuwe seizoen 2023-2024 om die prestaties minimaal te gaan evenaren. Barry en Jan kunnen zich zelfs nog verbeteren.

Barry Maguire, Jan van Willige en Mart de Jong tonen hun gewonnen aandenken.
Tekst: GVVV.nl
Fotografie: Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer