Bekerwedstrijd tegen Telstar ingepland op dinsdag 31 oktober

  • Het eerste

De wedstrijd tegen Telstar in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker is door voetbalbond KNVB is overleg met de clubs ingepland op dinsdag 31 oktober. De blauwhemden ontvangen de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie op eigen veld om 20.00 uur. 

Dat werd vrijdag bekend na overleg tussen de drie partijen. Na de overwinning op BVV Barendrecht werd G.V.V.V. afgelopen zaterdag gekoppeld aan Telstar. Informatie over de kaartverkoop voor deze wedstrijd volgt in een later stadium.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer