Bekerwedstrijd tegen Telstar ingepland op dinsdag 31 oktober

  • Het eerste

De wedstrijd tegen Telstar in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker is door voetbalbond KNVB is overleg met de clubs ingepland op dinsdag 31 oktober. De blauwhemden ontvangen de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie op eigen veld om 20.00 uur. 

Dat werd vrijdag bekend na overleg tussen de drie partijen. Na de overwinning op BVV Barendrecht werd G.V.V.V. afgelopen zaterdag gekoppeld aan Telstar. Informatie over de kaartverkoop voor deze wedstrijd volgt in een later stadium.

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer