JO12-1 begint nieuw seizoen met goeie kickoff op toernooi bij RKHVV

  • Opleiding

Het goed georganiseerde toernooi van vorig seizoen bij RKHVV was reden genoeg om ook dit jaar weer van de partij te willen zijn. Dus toog de JO12-1 afgelopen zondag richting Huissen.

Ook al was het nu op zondag en moest de wekker vroeg. Om 8.15 uur vertrokken we bij G.V.V.V. richting Huissen.
Daar aangekomen, konden ze omkleden, een warming up doen en om 9.28 uur begon de eerste wedstrijd tegen vv de Meern.
Een half nieuw team en 2 jongens van de JO12-2, maar daar was weinig van te merken. Er werd goed gecombineerd en opgebouwd. Mooi om te zien hoe ze goed overspeelden en zo met 2-1 de eerste wedstrijd wisten te winnen.
Het eindsignaal had nog niet geklonken of een nieuwe tegenstander stond fris en fruitig al weer klaar. Spero was onze volgende tegenstander.

Zo af en toe chillen hoort ook bij een toernooi.

Zonder rust moesten onze jongens en meiden er weer tegenaan. Ook al was de inzet daar wel, het omschakelen was toch een probleem en lukte alles net niet. Daardoor keken we al snel tegen een 2-0 achterstand aan.
Het was knokken, maar via een mooie vrije trap werd het doel van de tegenstander toch nog gevonden. Zo werd het 2-1. Dat smaakte direct naar meer voor de jongens en meiden, maar helaas was daar het fluitsignaal van de scheidsrechter.
Op naar de limonade en wat lekkers om even 40 minuten bij te komen en op te laden voor de laatste wedstrijd.
Om 11.20 uur moesten ze weer klaar staan. Dit keer tegen de organiserende vereniging RKHVV.
Met de laatste aanwijzingen konden ze er tegenaan. We wisten al dat een eerste plek er niet meer in zat, want Spero had alles gewonnen, maar tweede plek zat er nog wel in. Alles geven en ervoor gaan. En dat is precies wat ze dan ook deden. Zelfs toen de tegenstander een paar keer riep dat de bal uit was, bleven ze doorgaan want de scheids had tenslotte niet gefloten. En dat doorgaan dan de beste optie is, blijkt wel als daar een doelpunt uit komt.
Met 4-0 kwamen we voor. Dat maakt soms dan net te enthousiast en als je dan niet omschakelt, dan kan RKHVV ook een doelpuntje meepikken. Desalniettemin een leuke wedstrijd en met 4-1 winst was de tweede plek binnen.
Trots op de jongens en meiden die hun plek mochten vieren op het podium!

De prijswinnaars op het podium.

Een goeie kickoff! Op naar een mooi competitie seizoen!

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer