G.V.V.V. in de koker voor hoofdtoernooi TOTO KNVB beker: dit zijn de speeldata

  • Het eerste

G.V.V.V. zit in de koker voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. Na de klinkende 5-2 zege op BVV Barendrecht stromen de blauwhemden door naar de volgende ronde. Dit zijn de speeldata van de eerste ronde.

Met de toevoeging van betaald voetbalclubs die geen Europees voetbal spelen, wordt de eerste ronde compleet. De kans is dus aanwezig dat het vlaggenschip in de volgende ronde bezoek krijgt van een club uit de Keuken Kampioen Divisie of Eredivisie.

Reserveer deze dagen alvast

Wie de tegenstander wordt, weten we dit weekend. Wat nu al bekend is, is dat de wedstrijd in de eerste ronde van het bekertoernooi wordt gespeeld op 31 oktober, 1 november of 2 november. Houd die week dus vast vrij in je agenda.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer