G.V.V.V. loot thuisduel tegen Telstar in eerste ronde TOTO KNVB Beker

  • Het eerste

G.V.V.V. speelt in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker een thuiswedstrijd tegen eerstedivisionist Telstar. Het bekerduel tegen de nummer laatst van de Keuken Kampioen Divisie wordt gespeeld op 31 oktober, 1 november of 2 november. 

Dat bleek uit de loting die zaterdagavond plaatsvond in de uitzending van ESPN. Daarin werd G.V.V.V. gekoppeld aan de club uit Velsen-Zuid. De blauwhemden bereikten het hoofdtoernooi door afgelopen dinsdag af te rekenen met BVV Barendrecht (5-2). Voor Telstar is het de eerste wedstrijd in de TOTO KNVB Beker dit seizoen. Alle clubs uit het betaald voetbal stromen deze ronde in.

Hekkensluiter

In de competitie gaat het voor Telstar niet van harte. De ploeg van trainer Mike Snoei staat onderaan in de Keuken Kampioen Divisie met één punt uit zeven wedstrijden. Tegen ADO Den Haag werd vrijdagavond het eerste punt van het seizoen gepakt (1-1).

Speeldatum volgt

De speeldatum en aanvangstijd voor de ontmoeting met Telstar wordt komende week bekend. De wedstrijden in de eerste ronde worden gespeeld op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer