Haal jouw tickets voor het bekeravondje tegen Barendrecht online

  • Het eerste

De strijd in de TOTO KNVB Beker barst dinsdagavond los voor het blauwe vlaggenschip. De ploeg van trainer Gery Vink ontvangt op eigen veld derdedivisionist BVV Barendrecht. Leden en niet-leden kopen vanaf nu hun ticket voor deze wedstrijd eenvoudig online! 

Bekerwedstrijd in de avonduren op sportpark Panhuis zijn de beste. Dat is de afgelopen seizoenen wel gebleken. Amateurclubs en clubs uit het betaald voetbal komen altijd met knikkende knieën naar Veenendaal en ook nu zijn alle ingrediënten weer aanwezig voor een heerlijk avondje bekervoetbal. De ploeg van Gery Vink treft in BVV Barendrecht de koploper van de derde divisie B.

Koop jouw ticket online

Voor deze wedstrijd in de TOTO KNVB Beker kopen zowel leden als niet-leden een ticket voor deze wedstrijd. Dat kan eenvoudig via onze ticketshop. Volwassenen betalen €10 om dit bekeraffiche te bezoeken. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af om aanwezig te zijn. Ledenpassen, bestuurspassen en andere toegangskaarten zijn dinsdagavond niet geldig. Het is dus verplicht om een geldig ticket aan te schaffen.

Kassa’s openen om 18.30 uur

Liever gewoon aan de poorten een ticket kopen? De sportparkkassa’s en horeca openen dinsdagavond om 18.30 uur. Teams die moeten trainen op de andere velden kunnen het sportpark betreden via de toegangspoort bij veld 2.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer