In memoriam // G.V.V.V. bedroeft om overlijden verenigingslid Jan Schrader

  • De club

Helaas hebben wij de droeve plicht u mede te delen dat gisteren vrij onverwacht is overleden ons verenigingslid Jan Schrader op de leeftijd van 78 jaar.

Jan was van origine geen echte blauwe Veense en waarschijnlijk zullen velen van u hem dan ook niet persoonlijk hebben gekend. Maar in zijn periode dat hij Veenendaal woonachtig was heeft hij zich diverse jaren als vrijwilliger nuttig gemaakt voor onze club als lid van de onderhoudsploeg die onder leiding staat van Gert van Holland. En juist dat soort mannen die zich als stille krachten op de achtergrond manifesteren zijn volslagen onmisbaar voor G.V.V.V.

Zijn collega’s van de onderhoudsploeg gaan Jan’s technische kennis en kunde daarin, door zijn heengaan, dan ook erg missen. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere clubleden, want als een vrijwilliger van dat kaliber ons ontvalt rest ons slechts diepe droefenis.

Groot verlies

Namens geheel G.V.V.V. willen wij langs deze weg de familie Schrader en alle verdere nabestaanden van harte condoleren met het grote verlies en wensen wij hun veel sterkte toe bij het definitieve afscheid van Jan en de tijden die daarna gaan komen.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer